Dobrá jednoduchá věc, která dělá co má. Ale má svá omezení - nelze přednastavit délku vaření. Zobrazit celou recenzi
OBH Nordica 6321
OBH Nordica - 400 W Hrnec na vaření rýže OBH Nordica 6321OBH Nordica je přední výrobce ve skandinávském regionu. Náš sortiment se skládá z domácích spotřebičů a výrobků pro osobní péči. OBH Nordica... více »
od 569 Kč
průměr z 64 hodnocení
66% | (42) | |
24% | (15) | |
5% | (3) | |
3% | (2) | |
4% | (2) |
Hrnec jsem dostala jako dárek, nenapadlo by mě si pořizovat rýžovar, pokládala jsem to za další krám do domácnosti. Po prvním vyzkoušení jsem ale byla nadšená. Rýži se mi nikdy tak chutnou připravit nepodařilo. Od té doby, co máme rýžovar, kupujeme jasmínovou a basmathi, protože si tu chuť opravdu užijeme. Příprava je snadná, poté odejdete a nemusíte se o nic starat. Po uvaření se rýžovar přepne na udržování teploty, slyšet je jen klapnutí. Pokud jste v místnosti, není v tom problém, ale ocenila bych pípnutí, abych to poznala, i když jsem jinde.
Návod je krátký, ale naprosto jasný, navíc doporučuje nějaké recepty, na kterých jsem pochopila, že lze připravovat rizoto přímo v hrnci (nikdy jsem ho nejedla, protože mi přišlo suché, až teď ho miluju).
Všem doporučuji,je to prostě jinší vaření,než v klasickém hrnci.A pokud se rýže dá vařit s osmaženou sibulkou,nebo nějakým kořením je úžasná.
Nebyla jsem si jistá, jak se rýže vydaří:jen zapnout a že se po uvaření sám vypne? Dnes jsem ho poprvé použila - a výsledek je super, rýže je sypká, dobře uvařená, bez hlídání; nikdy se mi takovou nepovedlo udělat. I to byl důvod, proč jsem si hrnec zakoupila. Mohu ho všem doporučit. Navíc má možnost vaření v páře, ale to budu teprve zkoušet.
Hrnec na rýži je kuchyňské vybavení, které je u nás neustále v provozu a určitě se nestaví do řady s "lapači prachu". Pokud máte rádi rýži na 100 a jeden způsob, neváhejte.
Jak tady Gabdiana píše že by to chtělo větší objěm tak asi musí bejt pěknéj jedlík a nebo vaří doma pro početnou rodinu.Tento objem mi přijde dostačující tedy pokud se nejedná o vaření v restauraci :)
Byla jsem zvědavá jak tento výrobek funguje.
Rýžovar je perfektní nasypete rýži nalijete vodu osolíte zapnete a již se nestaráte
Používám ho pokaždé, když má ýt k jídlu rýže a perfektní.
Určitě bych tento výrobek doporučila i ostatním.
Mám doma hrnec na vaření rýže několik let, který jsem dostala od známého z Číny a byla jsem ním nadšená. Chtěla jsem takový i pro syna, protože v tomto hrnci se rýže vaří velmi jednoduše a zvládne to i začátečník. Nyní budu objednávat další pro známé, které velmi zaujal.
Dráža
Přidáno: 19. ledna 2012
Větší odběr elektřiny než plynu a zklamání.
Zobrazuji 1 - 28 ze 28 recenzí