Produkt je vynikající pro přípravu rýže a zcela vyhovuje pro dvě až tři osoby.
Používání přístroje je jednoduché, vaření zvládne lehce každý, jak nekuchař, tak i starší osoby.
Zobrazit celou recenzi
průměr z 29 hodnocení
69% | (20) | |
20% | (6) | |
0% | (0) | |
6% | (2) | |
3% | (1) |
Produkt je vynikající pro přípravu rýže a zcela vyhovuje pro dvě až tři osoby.
Zobrazit celou recenzi
Hrnec jsem dostala darem, ovšem před tím jsem si ho sama vybrala na základě pozitivních recenzí. Nutno říci, že tyto recenze jsou objektivní - neshledala jsem nic, co by mi na hrnci nevyhovovalo. Nejsem si jistá, co víc nabízí dražší modely, ale vím jistě, že mi to nechybí.
Jáňa
Přidáno: 6. prosince 2011
Zjistil jsem, že je třeba rýži pořádně propláchnout, zabrání se tak zaprvé nepříjemnému zápachu při vaření a zadruhé stříkání pěny okolo pokličky.
U některých druhů rýže je dobře rýži párkrát zamíchat, obzvláště poté, co se vyvaří všechna voda - zabrání se tak jejímu přichycení ke dnu hrnce a vytvoření křupavé kůrčičky - ale někomu zrovna o tuhle kůrčičku jde.
Po zapnutí do zásuvky je hrnec v režimu udržování teploty - svítí žluté světlo, pro vaření je trěba zmáčnout tlačítko do polohy vaření - rozsvítí se oranžové světlo. Obzvláště za umělého osvětlení se barva indikátorů špatně rozeznává, stalo se mi tak, že jsem dal vařit rýži, a až po půl hodině zjistil, že jsem nepřepnul na vaření. Idikátory by mohly být lépe rozlišeny, například červená a zelená.
Rýže uvařená tímto systémem má skvělé chuťové vlastnosti a pro domácnost s 1-3 "jdelíky" mohu s klidným svědomím tento produkt doporučit.
Zobrazuji 1 - 15 ze 15 recenzí