Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

• Jednoduchost ovládání
  • Nerezová povrchová úprava
  • Funkčné využití
  • nic

Tento produkt jsem dostala jako svatební dar od své zaměstnavatelky. Byl to produkt který jsem si předem vybrala na základě zkušeností ze zahraničí, tento produkt hojně využívali Filipínky na vaření rýže.
Jsem spokojená s rychlostí uvaření, dle kvality rýže v suchém stavu vypadá i kvalita uvařené rýže.
Lze využít i na přípravu dušeného jídla v páře na speciálnem nádstavci. Produkt patří mezi levnější ale nemůžu říct že nekvalitní:-)Funguje jak jsem očekávala, je to velmi jednoduchý přístroj, a když doslouží pořídím si něco podobného ale sofistikovanějšího:-)
Dobrá koupě - hodně muziky za málo peněz:-)

Anonym Anonym

Přidáno: 27. dubna 2012

(naposledy upraveno 27. dubna 2012)

Doporučuje produkt

Mám tento produkt ze zastávárny, ale v balení bohužel nebyla odměrka. Nevíte někdo náhodou, jaký je její objem? Díky...

Ověřený zákazník Aukro.cz Anonym

Přidáno: 21. dubna 2012

Zakoupeno v Aukro.cz

• kvalita a cena
  • nic

bezvadný pomocník a krásné provedení hrnce

OBH Nordica 6321

• Velký
  • Nepřipaluje
  • Zvládne i těstoviny
  • Vypíná se vytažením ze zásuvky - chybí vypínač

Výtečný rýžovar za rozumnou cenu. Velký objem nádoby dostatečný i pro větší rodinu. Vaří rychle a bez starostí - nemusí se sledovat (těstoviny pro jistotu hlídáme aby neutíkaly). Dodává se i s napařovačem na zeleninu (zatím neotestován) násypkou na rýži a lopatičkou. Rýži používáme klasickou lagrisku (velký pytle z makra) a těstoviny z lidlu (combino) a s výsledky jsme velmi spokoejni. U rodičů máme ještě jeden menší (myslím že OBH nordica nebo jak se to menuje) a při porovnání by vyhrál rozhodně tento od RTC. Má větší nádobu, lepší příslušenství, díky velikosti působí stabilněji a má i líbivý design ( leštěný kov a černé plasty). Navíc má i odolnější vnitřní vrstvu takže se tolik neodírá při čištění. Přesto důrazně doporučuji používat pouze přiloženou lopatičku - ta povrch nepoškodí.

Ověřený zákazník tipa.eu Jitka Chmelová

Přidáno: 10. dubna 2012

Zakoupeno v tipa.eu

Doporučuje produkt
  • zatím jsem vařila jen rýži, ale nemá to chybu, rýže je sypká, tak jsem si vždy přála

opravdu dobrý nákup

Ověřený zákazník Elektro Oáza Anonym

Přidáno: 30. března 2012

Zakoupeno v Elektro Oáza

Doporučuje produkt

úspora času a skvělý výsledek

Anonym Anonym

Přidáno: 18. března 2012

Doporučuje produkt
  • vaření v remosce trvalo o poznání déle a o spotřebě elektřiny taky nemohla být řeč...

jsme velice spokojení, zakoupili jsme jej díky bonus programu a rýže je opravdu chutná

Jitka Sadílková Jitka Sadílková

Přidáno: 6. března 2012

(naposledy upraveno 6. března 2012)

• Rýže je chutná
  • Délka vaření standardní
  • Nejnižší cena
  • Hezký design
  • Vydavací kabel, který se dá uschovat dovnitř hrnce.
  • Hezký design je na úkor kvality. Kovový plášť je extrémně slabý a chatrný, pokud ho trochu víc zmáčnete, zůstane promáčkutý.
  • Při vaření nadskakuje poklička a prská kolem vodu.
  • Pokud necháte rýži v hrnci, jen na ohřívání, cca po 5 minutách se rýže ze spoda začne připékat.
  • Teflonová vložka se po pár umytí (v ruce) začala loupat.
  • Po 2 letech používání přestal fungovat.

Kupovali jsme tento hrnec především kvůli ceně. Před tím jsem měli cca 7 let nějaký čínský (ten jsem si omylem podpálila na plotýnce) a tak jsme si říkali, že i levný produkt může být kvalitní a udělat dobrou rýži a proto nemá cenu utrácet za drahý. Bohužel se to nevyplatilo. Rozhodně nikomu tento hrnec nedoporučuji, i já si tentokrát připlatím!

Bomann RK 2220

Ověřený zákazník Spořílek.CZ Jiří Hác

Přidáno: 25. února 2012

Zakoupeno v Spořílek.CZ

• funguje podle očekávání

je v pořádku, tak to má být

Cuisinart CRC 800 E

Cuisinart CRC 800 E

Ověřený zákazník Dozásuvky.cz Anonym

Přidáno: 15. února 2012

Zakoupeno v Dozásuvky.cz

Doporučuje produkt
  • Jednoduchy. Zadna fancy nastaveni, computer rizene vareni, odlozene starty, a jine vymozenosti co maji tisic moznosti se rozbit.
  • Horsi manipulace s naparovakem, alespon klesticky jak ke trampskemu kotliku by se hodily (a ja je mam). Jinak si spalite ruce (i s uterkou, protoze kolem zacne ficet horka para.)

Ryze bez cekani hlidani, vypinani, michani. Zapomenout tam ryzi cca 4 hodiny na prihrivani (hned u prvniho vareni :) ) neni vubec zadny problem, je porad tepla a nerozblemcana. Uvnitr se da varit ryze s cimkoliv (maso nejime takze maso nevim), vari i lusteniny.

GGG H04GW

GGG H04GW

Ověřený zákazník GASTROMEX s.r.o. Anonym

Přidáno: 13. února 2012

Zakoupeno v GASTROMEX s.r.o.

• dostal jsem návrh
  • dobrá kvalita

protože jsem ho potřeboval jako dárek pro dceru
ta je spokojená

Ověřený zákazník Elektro Oáza Jaroslav Brabec

Přidáno: 9. února 2012

(naposledy upraveno 9. února 2012)

Zakoupeno v Elektro Oáza

Doporučuje produkt
  • tento výrobek se poved

spatřil jsem poprvé u známých a ochutnal jidlo uvařené ale
ne převařené-----
mohu rád doporučit

Tomá Tomá

Přidáno: 8. února 2012

• funguje
  • voda vytéká, rýže se připéká, dávám podíl 1 ku 2 jako do každého jiného rýžovaru, mám ještě jeden od nordiky a nedá se to srovnat

prostě bych ho nejraději vyhodil z okna

Palson 30472

Palson 30472

Josef Ekber Svatuska Josef Ekber Svatuska

Přidáno: 7. února 2012

(naposledy upraveno 7. února 2012)

• opravdu velký objem
  • použitelnost rozšířena díky nástavcům
  • hliníkové nástavce
  • nemá časovač
  • velmi špatná skladnost hrnce daná jeho velkým objemem

Hrnec mě značně zklamal, jelikož jsem očekával, že bude umět automaticky vařit rýži tak, jako to umějí jiné rýžovary. Tedy nasypat rýži, nalít vodu, zapnout a po pár minutách přijít k hotovému. Hrnec se bohužel musí hlídat a v potřebných intervalech přepínat vypínač do patřičné polohy.

Poněkud tím trpí jeho primární užití. Je to zajisté daň za rozšíření možnosti vařit jiné potraviny v páře, ale já si rýžovar kupoval primárně na vaření rýže.

Ověřený zákazník Gloob Marcela

Přidáno: 1. února 2012

Zakoupeno v Gloob

Doporučuje produkt
  • Rýžovar je bezva,jednoduchá příprava rýže i zeleniny a zůstává dlouho teplá před servírováním

Tento rpodukt doporučuji,velmi jednoduchá příprava a výsledkem chutné jídlo

Ověřený zákazník Aukro.cz Anonym

Přidáno: 27. ledna 2012

Zakoupeno v Aukro.cz

Doporučuje produkt

jednoduché ovládání a rýže je v němtak akorát

Ověřený zákazník tipa.eu Anonym

Přidáno: 24. ledna 2012

Zakoupeno v tipa.eu

Doporučuje produkt
  • Výborná rýže, samo se vypne a udržuje potraviny dále v režimu tepla. Nikdy jsem v tom nic jiného nevařila, ač už je to můj druhý hrnec.
  • O žádných nevím. První hrnec mi 2x sám nevypl, ale ten byl jiné značky. Díky tomu jsem ho zničila.

Super věc. Kdo má rád asijskou rýži a ne tu naši ve varných sáčkách, tak vřele doporučuji.

Tristar RK-6112

Tristar RK-6112

Ověřený zákazník ObchodCR Anonym

Přidáno: 23. ledna 2012

(naposledy upraveno 23. ledna 2012)

Zakoupeno v ObchodCR

• ani velky ani malý... výborné pro 4- člennou rodinu
  • zatím žádný

super pro domácnost o 4 lidech:)

Zobrazuji 1 - 20 ze 131 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...7