Specialista na rýži
Plně automatický rýžovar RE1010 se postará o dokonalou přípravu jakéhokoliv typu rýže. S objemem nádoby 0,6 l nakrmíte i čtyřčlennou rodinu. Stačí odměřit správné množství rýže a vody, zapnout hrnec a je hotovo. Pro vaši lepší kontrolu je hrnec opatřen skleněnou poklicí s otvorem pro únik páry.
Rýže na míru vaší chuti
Součástí základní výbavy rýžovaru je i praktická odměrka, díky které dosáhnete správného dávkování. Obecně platí, že na 1 odměrku rýže připadá 1,5 odměrky vody. Výslednou chuť a vůni můžete vylepšit přidáním oblíbených bylinek a koření.
Funkce WARM
Po dokončení vaření se hrnec automaticky přepne do zahřívacího režimu WARM. Rýži tak uchováte teplou po dobu až 8 h pro každého opozdilce nebo než se vám dovaří hlavní chod.
Snadné čištění
Díky nepřilnavému povrchu vnitřní nádoby se rýže během vaření nepřipaluje. Nádoba je vyjímatelná, takže i následné čištění hrnce je velice rychlé a jednoduché. Rýžovar je opatřen bezpečnostní pojistkou proti přehřátí a proti nechtěnému zapnutí bez vnitřní nádoby. Je vybaven protiskluzovými nožičkami, které zajistí perfektní stabilitu během práce a praktickými úchyty pro přenášení.
Technické parametry:
Snadné a rychlé vaření rýže
Vyjímatelná vnitřní nádoba s nepřilnavým povrchem pro jednoduchou údržbu
Objem nádoby: 0,6 l
Funkce WARM udrží rýži teplou až 8 h
Praktická skleněná poklice s otvorem pro únik páry
Bezpečnostní pojistka proti přehřátí
Příkon: 350 W
Napětí: 220 - 240 V
Příslušenství: Odměrka, Lžíce na rýži
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 variantaZdarma97 % • 107 805 recenzíShop roku 2023 - FinalistaDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Rýže se dole připaluje pokaždé. Při dvou porcích voda cáká ven.
Když vaříte 2 porce rýže, voda cáká až ven. Rýže je rozvařená, dole připečená. Jestliže vaříte jednu porci rýže, voda sice necáká ven, ale rýže je navrchu tvrdá a dole opět připečená. Už bych tento rýžovar nekoupila.
- Volně položená poklička. Hrnec nedisponuje „tlakovým“ uzavřením a odvodem přebytečné kapaliny/pěny. Pěna tak i při nejmenší dávce rýže + vody pokličkou přetéká a hrnec zvenčí poprská. - Rýže se i při doporučeném dávkování na dně hrnce připaluje. - Ne vždy se hrnec přepne z režimu „vaření“ do režimu „udržování teploty“ automaticky. Někdy vaří dál a rýži spálí.