Nejnovější recenze ze sekce Rýžovary
- V akci dobrá cena, vyplatí se počkat
- Třetinová úspora času a energie, oproti starému rýžovaru.
Doporučujeme všem.
Už máme z tohoto obchodu horkovzdušnou fritézu Noaton, se kterou jsme maximálně spokojení.
Teď byl koupen rýžovar, uvidíme co vydrží, snad více než úplně obyčejný Sencor, který máme teď, ten vydrží vždy maximálně pět let a už po třech se vždy oloupe povrch v hrnci. Doufáme, že Noaton rýžovar bude kvalitnější. Už teď pozorujeme, že při stejném výkonu 300W Sencor vaří rýži 30 minut, Noaton 20 minut, možná je to tím že je vyšší a více využívá teplo které stoupá nahoru, obvod rýžovaru je menší a má tedy nižší ztráty vyzářené do okolí, nebo má prostě jen lepší izolaci, to přesně nevíme, Každopádně výsledek je třetinová úspora času a energie.
Rychlost uvaření ryze. Skvělá chuť. Nepripaluje se. Automaticky vypne po uvaření a pak ještě podrží teplotu pokud hned ryzí nejite
- Malý
- Kvalitné spracovanie
- Premyslené "vychytávky"
- Veľmi pekný vzhľad
- Primeraná cena
- Funguje bezchybne a ryže je výborná
Je to v podstate jednoduchá vec, ale u Tefalu evidentne myslia aj na také drobnosti, ako sú kde dať pokrievku aby z nej nestekala voda na pracovnú plochu, alebo lopatka má na sebe drobné výstupky a tým pádom sa na ňu nelepí ryža. :) Fakt majú drobné vychytávky, ktoré potešia.
Som maximálne spokojný a kúpil by som ho znova.
Výborná rýže. Velikost ideální pro 2 osoby...
- Rýže se bez hlídání sama uvaří, dobré je, že zůstává temperovaná až 6 hodin.
Sencor SRM 1000SS
Přidáno: 21. května 2024
(naposledy upraveno 21. května 2024)
Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.
Uvaří i tu nejtvrdší rýži
Dobře vaří
- Super dušení zeleninu pro prikrm
- Žádný
- Malý ale šikovný, pro dva lidi!
- Funguje
Paráda, koupila jsem ho po doporučení dcery a odpovídá mým představám. Chuť rýže je prostě jiná, lepší, stejně tak i zelenina. Obsluha jednoduchá, hrnec po uvaření udržuje pár hodin obsah teplý. Doporučuji!
Moje chyba, vařím si jen jednu porci rýže, a na to je tento typ zbytečně objemný. Vyzkouším i jiné využití.
dekuji moc
supr
- Vytékání až prskání šlemovité vody při vaření
I při použití menšího množství vody, než je uvedeno v návodu, tekutina prská a vytéká otvorem ve víku ven. Záchytná nádobka přitom zůstává prázdná. Vařila jsem opakovaně pouze dvě odměrky propláchnuté rýže různých druhů a výsledek je stejný.
- Super výrobek
Pro mě je výrobek malý, na vaření rýže dobé, ale pro vaření v páře je prostor malý a pro více člennou rodinu nedostačující.
ok
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »